Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Serveis a Mollet Mobilitat Bus exprés Mollet - Barcelona

Des del 12 de setembre, una nova línia de bus exprés connecta Mollet amb Barcelona

Aquesta nova línia e21, que gestiona l'empresa Sagalés, gairebé dobla l'oferta actual d'expedicions.

Des del 12 de setembre està en marxa la nova línia de bus exprés que connecta Mollet del Vallès amb Barcelona (Sagrera) i millora les prestacions i la freqüència de pas entre les dues ciutats, sobretot a les hores punta. La freqüència directa és cada 20 minuts de Mollet a Barcelona i a la inversa.

El nou servei incorpora 17 noves expedicions en sentit Barcelona i 17 més en sentit Mollet els dies feiners de dilluns a divendres, excepte el mes d'agost. En total s'ofereixen 63 expedicions, gairebé el doble que fins ara. 

La nova línia de bus exprés Mollet-Barcelona permet un alt grau d'intermodalitat amb altres mitjans de transports com el tren, metro, autobusos urbans, altres línies interurbanes, tramvia o bicing. Aquest servei forma part del sistema d'integració tarifària
 


Document relacionat

Tríptic Bus exprés Tríptic Bus exprés (1239 Kb)


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2017 - Ajuntament de Mollet del Vallès