Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
L'Ajuntament Organismes i empreses Mollet Comunicació, SL

Mollet Comunicació, SL

Pl. Cinco Pinos, 1, 1r (El Lledoner)
Telèfon 93 544 00 13
Administració i publicitat: de dilluns a divendres, de 9 a 15 h
Adreça electrònica:
molletcom@molletvalles.cat (direcció i administració)
 
Mollet Comunicació, SL és l'empresa de capital íntegrament municipal que gestiona els mitjans de comunicació públics de la ciutat: Ràdio Mollet i el butlletí municipal Quatre Cantons, així com les relacions de l'Ajuntament amb la premsa.
 
Ràdio Mollet i el butlletí Quatre Cantons són la millor opció per promocionar a la ciutat els productes i els serveis del comerç i de les empreses. Poden oferir alhora una planificació integral de la publicitat, ja que el seu departament de publicitat orienta sobre les diferents possibilitats i preus que s'adapten al pressupost i a les necessitats del client.
 
Podeu consultar el perfil del contractant al web de la Plataforma de contratació pública (veure el perfil del contractant de Mollet Comunicació SL).

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2017 - Ajuntament de Mollet del Vallès