Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto

Ni una més

25 de novembre de 2016

Avui a la plaça Major de Mollet ens hem reunit prop d'un miler de persones per dir NO a la violència de gènere. Per dir que el fet d'estimar no fa mal en un acte molt emotiu.


I el millor de tot és que qui ho ha dit eren nois i noies, eren els alumnes dels instituts de Mollet que són el present i el futur de la nostra ciutat i que han treballat unes frases a les aules i les han llegit durant l'acte dent que tots els presents cridéssim unànimement NO a la violència masclista, i això ens ha de fer pensar que hi ha esperança perquè les coses canviïn. Gràcies a tots i totes les alumnes dels instituts de Mollet per la vostra implicació i participació en l'acte d'avui, 25 de novembre.


Avui recordem a les 44 dones que han mort al nostre país víctimes de la violència masclista aquest any, per elles, malauradament, ja és tard, però a les dones que ara estan patint els vull dir que denunciïn, que no estan soles, que hi ha esperança i que ens tenen al seu costat i que les volem vives a totes.
15 de novembre de 2016
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès