Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto

Ocupació de qualitat

20 de febrer de 2017

Generar ocupació és una de les màximes preocupacions que tinc. Com cercar maneres perquè tothom que vulgui pugui trobar una feina que li permeti viure amb dignitat, que li permeti mantenir una família, tenir un habitatge digne, en definitiva, realitzar-se i créixer.


Sé que com Alcalde tinc una capacitat limitada per fer-ho, donat que és l'empresa privada i d'altres administracions les que tenen la competència i la capacitat, però jo intento buscar oportunitats i sinergies que generin llocs de feina al major número de molletans i molletanes possible.


I és el que hem fet la reunió de la Junta Directiva de la B30, de la qual sóc el president i on hem seguit treballant per crear oportunitats empresarials als vallessos. Oportunitats que generin ocupació de qualitat, perquè estem situats a un espai privilegiat, envoltats d'empreses, universitats, centres de recerca ...... i hem d'aprofitar tot aquest potencial que ofereix el nostre territori per donar oportunitats a totes aquelles persones que la necessitin.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès