Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
L'Ajuntament L'alcalde L’opinió de l’alcalde Josep Monràs Comunicat de l'alcalde de Mollet del Vallès respecte les detencions dels presidents d'Òmnium, Jordi Cuixart i de l'ANC, Jordi Sànchez. (17.10.2017)

Comunicat de l'alcalde de Mollet del Vallès respecte les detencions dels presidents d'Òmnium, Jordi Cuixart i de l'ANC, Jordi Sànchez.

17 d'octubre de 2017

 

  • Primer de tot vull manifestar el meu respecte a les decisions judicials, tot afegint que crec que l'empresonament dels presidents d'Òmnium Cultural i de l'ANC és completament desproporcionat i afecta greument a la convivència pacífica de les nostres viles.

 

  • Considero que la seva entrada en presó és un error i em sumo a totes aquelles veus que reclamen la revisió d'aquest acte judicial que impliqui la posada en llibertat d'aquestes dues persones.

 

  • Refermo novament el meu compromís amb el diàleg i la sortida negociada al conflicte i amb la defensa de la convivència i de la unitat de tota la ciutadania sota els valors de la democràcia, que ens empara a tots i totes.

 

  • Sempre he defensat i ho continuo defensant, que els problemes polítics s'han de resoldre políticament. El problema d'encaix Catalunya-Espanya no es resoldrà ni amb la justícia ni amb la força: es resoldrà políticament fent un diàleg sincer i amb voluntat d'arribar a acords que beneficiïn ambdues parts.

 

  • Novament demano a aquelles persones que tenen responsabilitat per fer-ho, que comencin a buscar una solució dialogada amb calma i amb seny i, si es veuen incapaços per fer-ho, que deixin pas a persones que realment vulguin solucionar el problema definitivament.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès