Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Serveis a Mollet Medi ambient Calendari Vila Florida 2017

Calendari Vila Florida 2017

Mollet del Vallès té més de 60 hectàrees de zones verdes, entre parcs, jardins i places repartides per tot el municipi. Si comptem els petits espais enjardinats situats en vies de comunicació i petits parterres de la via pública, la superfície supera les 80 ha. Volem conèixer quin és el teu espai verd favorit.

El passat mes de setembre, en el lliurament de premis de Viles Florides 2016, Mollet va rebre 4 Flors d'Honor, el màxim guardó donat fins ara. I la Rambla Pompeu Fabra va estar premiada amb el guardó de Millor Espai Públic Florit 2016. D'aquesta manera, Mollet es converteix en l'única ciutat catalana en rebre ambdues distincions.

Vàrem demanar a tots els molletans i les molletanes que enviessin fotografies dels seus racons verds favorits per fer el calendari de l'Ajuntament. En resultat ha estat un calendari estat fantàstic. Gràcies a tots i totes les participants.

En l'enllaç d'aquí sota trobareu el calendari d'aquest 2017 

 

 

 

 

 

 


Document relacionat

Calendari Calendari (2631 Kb)


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès