Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Serveis a Mollet Esport Recursos i eines per a entitats esportives Obligacions per a entitats amb persones en contacte amb menors

Entitats amb persones en contacte habitual amb menors

El 28 de juliol de 2015 es va aprovar la Llei 26/2015 que imposa l'obligació d'aportar una certificació negativa del Registre Central de delinqüents sexuals a tota persona que treballi habitualment amb menors.  
 
Tota persona que desenvolupi una activitat que impliqui contacte amb menors d'edat  haurà d'acreditar aquesta circumstància. 
 
El Registre Central de delinqüents sexuals encara està pendent de creació tot i que el Ministeri de Justícia disposa de sis mesos des de la data de publicació. Mentrestant la certificació haurà de ser emesa pel Registre Central d'Antecedents Penals. 
 
Aquest document es pot demanar de forma individual la persona afectada o bé de forma agrupada gestionant una entitat la sol·licitud de totes les persones d'una entitat. Per a més informació, vés al web.

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès