Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Comunicació i premsa Bones pràctiques

Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local

El Laboratori de Comunicació Pública de la UAB va elaborar, l'any 2003, el Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública com a eina de suport als mitjans públics locals per la producció d'un periodisme de qualitat i al servei de la ciutadania. Aquest decàleg compta amb el suport del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

L'Ajuntament va adherir-se a aquest decàleg en un Ple extraordinari celebrat el 15 d'abril de 2013. El Ple va votar una resolució sobre els mitjans de comunicació públics locals, amb els vots favorables dels grups de PSC i CiU, que acordava, entre altres punts, l'adhesió al Catàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública.


Documents relacionats

Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local (32 Kb)

Acord sobre els mitjans de comunicació públics de Mollet Acord sobre els mitjans de comunicació públics de Mollet (10 Kb)


Mapa de les bones pràctiques de la comunicació local

Accedir-hi


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès