Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto

4 flors de qualitat

27 de setembre de 2017

Divendres a la Gala de Viles Florides que es va celebrar a Mollet i on estaven presents 113 municipis de Catalunya, la nostra ciutat va ser distingida amb 4 flors d'honor, la màxima distinció donada fins ara.

Aquest reconeixement posa en valor la riquesa natural i paisatgística dels pobles i viles de Catalunya. Així que és un honor que els membres del jurat hagin valorat, per segon any consecutiu, la gran qualitat de les zones verdes, parcs i places que tenim a Mollet.

És un premi a la ciutat i a la tasca ben feta. Mollet és casa de tots i totes i els nostres jardins són i estan pensats per ser gaudits com els patis de casa nostra.
Avui m'he fet una fotografia amb els "culpables" de què Mollet hagi obtingut aquest guardó, la brigada de jardineria i d'obres que tenen cura diàriament dels nostres parcs i jardins.

Gràcies per la vostra feina i gràcies a la ciutat per gaudir-los amb respecte!!
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès