Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Serveis a Mollet Medi ambient Educació ambiental Campanyes de sensibilització

Dia de l'arbre

Aquesta festa se celebra el primer cap de setmana de març amb la participació d'entitats de la ciutat (el Casal Cultural i el Centre Ocupacional del Bosc). Es convida tothom a implicar-se en la plantació de vegetació en els parcs i es transmeten els valors naturals i paisatgístics de la biodiversitat urbana. La mitjana anual de participació és d'unes 400 persones i es planten a l'entorn de 300 arbres. 


Festa de la Primavera

Entre els mesos de març i maig, el Parc de Can Borrell acull aquesta festa per donar la benvinguda a la primavera. S'obsequia tots els assistents amb una planta perquè la plantin a casa seva i s'organitzen diferents tallers i jocs per a infants de temàtica. 


Dia Mundial de l'Aigua

Amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua, el 22 de març, organitza diferents activitats ciutadanes per sensibilitzar sobre l¡estalvi i la contaminació de l¡aigua, com espectacles o activitats infantils i xerrades o campanyes d¡estalvi adreçades al públic adult. 


Dia Mundial del Medi Ambient

Al voltant del dia 5 de juny, s'organitzen activitats per commemorar el Dia Mundial del Medi Ambient. Cada any, es dedica a alguna temàtica concreta relacionada amb la conscienciació ambiental.


Setmana Europea de l'Energia

Des de l'any 2010, l'Ajuntament s'adhereix a la Setmana Europea de l'Energia en coordinació amb la Diputació de Barcelona i l'Institut Català de l'Energia (ICAEN), entre d'altres. Aquestes activitats s'adrecen tant a la població en general com al públic escolar. 


Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Al mes de setembre se celebra aquesta Setmana de sensibilització amb l'objectiu de canviar els nostres hàbits pel que fa els desplaçaments, recomanant augmentar l?activitat física; contribuir a millorar la qualitat de l'aire de les nostres ciutats reduint les emissions de CO2; prevenir els accidents de trànsit i fer un ús racional dels recursos energètics. També es busca sensibilitzar a la ciutadania sobre els impactes ambientals del transport. Per aquest motiu s'impulsen aquells transports més sostenibles, especialment, el transport públic, la bicicleta, la mobilitat a peu i els vehicles elèctrics. 


Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Mollet s'adhereix a la celebració d'aquesta setmana a nivell europeu, al mes de novembre, amb l'objectiu d'organitzar accions de sensibilització sobre la prevenció de residus, com tallers, xerrades o àpats d'aprofitament. 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès