Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
La ciutat Calendari de fires i festes El vestit del Carnestoltes

El vestit del Carnestoltes

L’any 1981, l'Ajuntament, a partir d’una proposta del Grup de Teatre La Farinera, va encarregar a Fabià Puigserver, aleshores director del Teatre Lliure de Barcelona, el disseny de creació d’un personatge protagonista del Carnaval. En Fabià va fer un personatge arlequinat, basat en la Comedia dell Arte, que no parla, d’una gestualitat àmplia i expressiva, que duu colors llampants al vestit, amb picarols i sense sexe. La màscara, amb un nas molt llarg i especial, s’encarregà més tard a Cesc Bas, per tal de completar la imatge.

El Carnestoltes de Mollet ha esdevingut un personatge molt estimat pels nens i nenes, que el reconeixen i l’identifiquen com l’autèntic protagonista de la festa. Convertir-se en Carnestoltes és un honor per a qualsevol persona que cregui en el Carnaval. El secret de la identitat es manté per sempre.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès