Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto

Motor jove

22 de febrer de 2017

Mollet és una ciutat amb un jovent molt vital. Cada jove, com passa a totes les edats, té els seus gustos i les seves aficions. Volem, ara que estem immersos en l'elaboració del nou Pla de Joventut que anirà del 2017-2020, que tots els joves es vegin reflectits, que tots se sentin còmodes, així que aquests 10 nois i noies que formen part del grup motor tenen una gran feina pel davant, avaluar el pla anterior i començar a fer propostes que donaran pas al gran procés participatiu on tots els joves de la ciutat podran participar i que han de servir per fer les polítiques juvenils que configuraran el nou Pla de Joventut de cara els propers tres anys.
 
Els hi dono les gràcies per la seva dedicació i per la seva implicació amb la ciutat. Els hi desitjo molta sort i molt bona feina!
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès