Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
L'Ajuntament L'alcalde L’opinió de l’alcalde Josep Monràs Un molletà que va fer de l'educació la seva raó de ser (11.01.2017)

Un molletà que va fer de l'educació la seva raó de ser

11 de gener de 2017

Fa uns dies ens deixava un amic. Un molletà que hi va fer de l'educació la seva raó de ser. L'Heliodoro sempre va creure que l'educació era el futur i que les societats formades i amb coneixements són societats més avançades. I aquesta visió el va portar fer l'acadèmia Montserrat, l'actual Agrupació Escolar Anselm Clavé, per la que hi hem passat molts i molts molletans.
 
Heliodoro, et trobarem a faltar, sobretot a la cursa escolar Anselm Clavé que un cop l'any omple el carrer Berenguer III de nens i nenes, de pares, mares i familiars, per gaudir de l'esport en una jornada molt festiva.
 
Vull expressar públicament el meu condol a la seva família, i envio molta força i suport a la seva dona Maria Dolors i a les seves filles la Rebeca i la Ruth.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès