Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Serveis a Mollet Esport Festa de l'Esport

Festa de l'Esport al carrer

La Festa de l’Esport al carrer és un dels esdeveniments més destacats del calendari esportiu a la ciutat. La primera edició es va fer l’any 1993, després dels Jocs Olímpics. Al llarg de les edicions anteriors, la Festa s’ha consolidat com un acte molt especial on tots els participants, nens i nenes a partir dels cinc anys, poden passar una estona agradable amb tot el conjunt d’activitats esportives programades.

Al llarg de l’avinguda de la Llibertat, al centre de la ciutat, es preparen al matí tot d’estacions esportives (mini tennis, futbol 3x3, motos infantils, atletisme, hoquei, bàsquet, etc.) perquè tots els participants puguin conèixer i gaudir de diferents esports. Es tracta d’una de les activitats amb més tradició i amb més participació popular.Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès