Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto

Calma i serenor

27 d'octubre de 2017

Desprès del que va passar divendres al Parlament, només puc dir que, divendres 20 d'octubre, va ser el dia més trist per Catalunya. Sempre ho he dit i em reafirmo: No a la DUI i No al 155. Tot aquest procés ha anat massa enllà i el que estem vivint avui és el resultat del fracàs d'uns polítics que no han volgut fer política, que és pel que van ser triats.

Com alcalde, continuo i continuaré reivindicant el diàleg polític, el respecte a la pluralitat democràtica i el model federal com la millor opció per resoldre l'encaix Catalunya-Espanya.

Ara s'obre un temps d'esperança dins aquesta incertesa amb la convocatòria d'eleccions al Parlament de Catalunya per al dia 21 de desembre, en les que tots els catalans i les catalanes podrem expressar democràticament i amb garanties quines són les persones que volem que governin a Catalunya els propers anys i liderin les converses amb el govern central, per tal de fer un pacte d'Estat per a Catalunya que sigui beneficiós per a tothom.

Quan abans tanquem el debat de l'encaix Catalunya-Espanya, abans podrem tornar a parlar dels problemes reals dels catalans i les catalanes i que fa anys que necessiten una solució immediata: l'atur, l'impuls de l'escola pública, la sanitat, la pobresa infantil, la violència masclista, la corrupció...

Vull demanar que tot i les incerteses que es puguin tenir en aquests moments, els molletans i les molletanes s'expressin sempre des de la pau social, la convivència i el respecte mutu. Res pot justificar cap actuació violenta i per això faig una crida a la calma i a la serenor.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès