Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
La ciutat Entitats Entitats de suport social, solidaritat i cooperació al desenvolupament

Fundació IPI Cooperació (delegació a Mollet del Vallès)

Fundació IPI Cooperació (delegació a Mollet del Vallès)
La Fundació és una entitat catalana sense ànim de lucre fundada l’any 2000 i que desenvolupa la seva activitat des del 2002. L’objecte social d’IPI és la protecció de la infància en totes les seves vessants i la defensa dels seus drets. Conscients de les injustícies d’un escenari mundial dominat per les desigualtats socials i per la divisió entre un hemisferi ric i un altre pobre i llastrat per la globalització, l’activitat i els projectes de cooperació d’IPI s’encaminen a beneficiar el sector més vulnerable de la societat, la infància, i a fer-ho principalment en el continent més necessitat: l’africà.
En l’actualitat, la nostra entitat està desenvolupant projectes de cooperació en quatre països africans: Mali, Costa d’ivori, Senegal i Etiòpia

Adreça C. del Carme, 2, 3r 1a

Telèfon 93 412 01 02

Fax 93 412 02 20

Pàgina web http://www.ipi-cooperacio.orgPlaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès