Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Serveis a Mollet Cultura i lleure Equipaments culturals

Centre Cívic de Can Borrell

Centre Cívic de Can Borrell
La masia de Can Borrell està situada al parc de Can Borrell i es va inaugurar com a centre cívic el 17 de juny de 2005. L’objectiu de la restauració i rehabilitació de la masia medieval va ser doble: dotar la ciutat d'un equipament municipal per respondre a les necessitats de la zona i, alhora, recuperar aquesta masia fortificada per preservar la memòria històrica de Mollet.

La superfície total del centre cívic és de prop de 1000m2 (802 m2 corresponen a la masia rehabilitada i 140 m2 a l'ampliació). La planta baixa disposa de diversos serveis municipals, amb una sala d’espera independent i un punt de trobada. També hi ha una sala d’actes per a 100 persones, magatzems i serveis. A la primera planta hi ha una sala d’exposicions, un despatx, dues aules per a tallers, una sala amb terra de parquet per activitats de cos i un aula d’informàtica. A la segona planta hi ha un últim taller que ocupa tota la superfície de la torre.

Els espais polivalents que es poden sol·licitar en el centre són:
- La sala d’actes, equipada amb equip de so, vídeo, DVD, projector, pantalla, un micro sense fils i dos micros de taula. Les mides de l’escenari són 8,25 m x 1,74 m x 0, 84 m. Amb una capacitat màxima de 100 persones.
- Tres aules amb capacitat per a 10, 15 ó 20 persones.
- Sala d’exposicions, situada a la primera planta i equipada amb plafons fixos i mòbils amb sistema de guiatge.

Adreça Av. Caldes de Montbui, 23 (av. Rivoli, parc de Can Borrell)

Telèfon 93 544 59 61

Adreça electrònica cccanborrell@molletvalles.cat

Horari Dilluns a divendres, de 15.15 a 21.30 h

Documents relacionats Plànol del CC de Can Borrel.pdf (112 Kb)Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès