Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Serveis a Mollet Cultura i lleure Equipaments culturals

Mercat Vell

Mercat Vell
El 19 d’agost de 1949 es va inaugurar el Mercat Municipal, un edifici amb decoracions de maçoneria i esgrafiats al·legòrics al seu ús, obra de l'arquitecte Cases. Després d’anys de veure passar generacions de molletanes i molletans a comprar i vendre, el 27 de gener de 1996 va tancar com a mercat.

El 5 de febrer de 2005 es va recuperar per tornar-se a omplir de vida, transformat en un espai cívic i cultural per fer-hi actes de tot tipus (ball, teatre, concerts, sopars, etc.). Amb la rehabilitació es recupera part del patrimoni de la ciutat, de la seva identitat, del passat i a la vegada, creix la xarxa d’equipaments de la ciutat.

El Mercat Vell ha esdevingut un espai esperat i estimat per tothom, on dia a dia, les entitats i els ciutadans i ciutadanes de Mollet hi fan infinitat d’actes.

Adreça Plaça Prat de la Riba, 6

Telèfon 93 571 95 00Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès