Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Serveis a Mollet Cultura i lleure Equipaments culturals

Teatre Municipal Can Gomà

Teatre Municipal Can Gomà
El Teatre Can Gomà està situat a l’edifici del mateix nom, que fou construït l’any 1947 per l’arquitecte Francesc Vilagut per a la producció de cava. L'empresa Xampany Gomà elaborava i embotellava aquí el vi, i l'envellia a les caves subterrànies que encara es conserven. L’edifici fou adquirit per l’Ajuntament quan l'empresa va tancar i uns anys després van començar les programacions al teatre.

L’edifici acull també l’Escola Municipal de Música i Dansa i és seu de diverses entitats: Centro Cultural Andaluz, Societat Coral El Clavell de Mollet, Irmandade a Nosa Galiza i Coral Sant Vicenç. El Teatre es cedeix a entitats i col·lectius perquè hi organitzin actes propis.

L’any 1997 es va substituir l’antiga tribuna telescòpica per una de nova i s’adaptà l’antiga tina per a cabina de so i llum. S'han fet també altres obres de millora i adeqüació dels espais, entre les que destaca la transformació dels porxos del teatre en sala per a l'ensenyament de dansa.

El Teatre de Can Gomà te programació estable i ofereix representacions de teatre infantil, dansa i teatre professional.

Adreça C/ Castelao, 2

Telèfon 93 571 95 00Fotografies de l'equipament

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès