Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
La ciutat Equipaments Cívics, culturals i de serveis

Centre Cívic de Lourdes

El Centre Cívic de Lourdes es va inaugurar el 22 de gener de 1993. Està situat al barri més allunyat del centre urbà de Mollet i es va obrir per donar un servei més proper a la gent que hi viu.

Disposa d’una sala d’actes i diferents aules per a tallers i activitats. Té una programació estable de cursos i tallers de temàtiques i aprenentatges bàsics de tots els àmbits: lleure, cultura, esports, etc. La sala d’actes i la de reunions es poden sol·licitar per fer-hi usos puntuals, igual que els diferents mitjans amb què compta el centre (televisió, vídeo, equip de música, etc.)

El centre disposa de diverses sales que, segons la disponibilitat, poden utilitzar els grups i les entitats que vulguin desenvolupar-hi activitats, xerrades, reunions, etc. En concret el centre ofereix una sala d’actes amb capacitat per a 70 persones, amb un escenari, una sala de tallers i una sala de reunions.

Adreça C. Josep M. Folch i Torras, 4

Telèfon 93 573 07 75

Adreça electrònica cclourdes@molletvalles.cat

Horari Dilluns a divendres, de 17 a 21 hPlaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès