Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto

Zona d'escalada de blocs

Zona d'escalada de blocs
Equipament d'escalada de blocs situat a la Pista Municipal d'Atletisme La Pedra Salvadora. Es tracta d'un "boulder" de 22 metres de llargada i 3,5 d'alçada, ideal per a l'entrenament i la docència d'aquesta disciplina.

La construcció està formada per una estructura metàl·lica en fibra de vidre amb ciments de resina que imita la roca natural i és altament resistent. Les preses, fixades a l'estructura, són de diferents mides, colors i profunditat. El bloc està dividit en dues parts: la zona amb les preses més petites és ideal per a passos més tècnics i pel treball de dits; la zona amb preses més grans està dissenyada per facilitar l'entrenament i la docència. Totes les preses tenen un plaqueta d'acer inoxidable que s'ancora mitjançant un cargol a l'estructura.

Per poder fer ús del bloc d'escalada de dilluns a divendres cal gestionar una autorització prèvia a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament.

Preus (2013):

Abonament anual
a) Adults 60,00
b) Adults residents a Mollet 50,00
c) Menors de 18 anys 30,00
d) Menors de 18 anys residents a Mollet 25,00

Entrada puntual 3,00

Els socis del Club Muntanyenc de Mollet tenen un 100% de bonificació en els preus.

Adreça Pista Municipal d'Atletisme La Pedra Salvadora (av. Rivoli 8-10)

Horari De dilluns a divendres, de 9 a 13 h i de 15 a 22 h
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès