Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Agenda d’activitats

Ateneu Gran. Espai de formació per a gent gran

Ateneu Gran. Espai de formació per a gent gran
L’Ateneu Gran va ser inaugurat el dia 2 de febrer de 2002. Aquest equipament públic té 217 m2 de superfície al servei de la població gran de la ciutat. L’edifici de planta única disposa de vestíbul i d’una sala d’actes, que està equipada amb equip d’àudio, projector i pantalla. Aquesta sala, de 90 m2 i amb capacitat per a unes 50 persones, es pot subdividir mitjançant un envà mòbil fent possible la creació d’un aula aïllada. El centre compta també amb una sala taller, amb pica d’aigua, d'una capacitat per a 20 persones, i una aula d’informàtica amb deu equips informàtics.

L’Ateneu Gran és un espai exclusiu de formació permanent per a la gent gran, el primer que s’ha creat a Mollet. Es tracta d’un equipament de ciutat i la seva finalitat és oferir una programació de qualitat per a un envelliment actiu de la població gran. Intenta unir formació i lleure, fent possible un espai on la gent gran pot fer realitat les seves inquietuds formatives i de relació. La major part de les activitats, cursos i tallers que tenen lloc a l’Ateneu són promogudes per l’Ajuntament, però les persones usuàries participen de manera activa en el seu desenvolupament, direcció i monitoratge.

A més dels cursos i tallers de caràcter anual, l’Ateneu organitza un cicle de conferències de variada temàtica per a la gent gran, que es fan tots els dilluns. L’Ateneu Gran és també la seu de l’equip redactor de programa "La nostra gent gran", de Ràdio Mollet, format per persones interessades en el món de la comunicació i la informació. Aquest espai radiofònic difon temes d’actualitat i d’interès per a la gent gran, tant d’àmbit local com nacional i internacional.

Adreça C. Gaietà Vínzia, 3

Telèfon 93 593 20 08

Adreça electrònica ateneugran@molletvalles.cat

Horari Dilluns a divendres, de 15 a 20 hPrograma d'activitats

Activitats culturals 1er trimestre 2018 Activitats culturals 1er trimestre 2018 (808 Kb)

tallers 1er trimestre 2018 tallers 1er trimestre 2018 (1028 Kb)


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès