Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto

Centre de Serveis per a la Gent Gran El Lledoner

Centre de Serveis per a la Gent Gran El Lledoner
El Centre de Serveis El Lledoner es va inaugurar el 29 de novembre de 2009. L'equipament disposa de sala d'actes, bar-restaurant, aules, gimnàs, sala de lectura i informàtica i altres serveis. Dins de l'edifici estan les instal·lacions de les emissores Ràdio Mollet i Vallès Visió Televisió Digital.

És un equipament municipal que vol esdevenir un espai de relació, formació, convivència i cultura. Vol ser un espai de referència per al col·lectiu de gent gran de Mollet i un equipament de prestigi per a la ciutadania. Per aquesta raó, en El Lledoner es programen cursos i tallers per a persones majors de 55 anys. Les quotes d'inscripció per participar a les activitats depenen de la pensió o del salari de la persona que s'inscriu i són, per tant, progressives. El centre ofereix cursos i activitats de temàtica molt variada, com ioga, pilates, dansa oriental, informàtica, cinema, viatge a les exposicions, iniciació al dibuix, salut a la cuina, escriptura creativa...

A més de les activitats organitzades, el Centre de Serveis El Lledoner disposa a més de serveis d'accés gratuït, com l'espai de lectura i la sala d'informàtica. D'altres, com el gimnàs i el restaurant, "El Moll Petit", s'ofereixen amb uns preus molt econòmics. El bar-restaurant, per exemple, disposa d'un menú per a gent gran per només 5,90 euros, així com d'altres opcions econòmiques.

El Centre de Serveis El Lledoner organitza activitats culturals obertes a tothom i la majoria amb accés gratuït. El programa trimestral d'activitats inclou xerrades i conferències, exposicions, sopars amb espectacle, concerts, cinema, ball, itineraris de natura i culturals. La programació d'El Lledoner és una oferta de cultural i d'oci de qualitat que està oberta a tota la ciutadania i adreçada de manera especial al col·lectiu de la gent gran.

Adreça Pl. de Cinco Pinos, 1

Telèfon 93 579 09 66

Adreça electrònica ellledoner@molletvalles.cat

Horari Dilluns a divendres, de 9 a 13.30 h i de 15 a 20.30 h. El bar-restaurant obre tots els dies a les 9 h.
Programa d'activitats

Activitats culturals 1er trimestre 2018 Activitats culturals 1er trimestre 2018  (808 Kb)

tallers 1er trimestre 2018 tallers 1er trimestre 2018 (1028 Kb)


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès