Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

La Cursa Popular de Sant Vicenç consolida els dos recorreguts

09/01/2018

La primera tinenta d'alcaldia, Mireia Dionisio, i el director tècnic del Club Atlètic Mollet, Rogelio Vega, han presentat la XIX Cursa Popular Sant Vicenç 8è Memorial Jordi Solé Tura que tindrà lloc el proper 28 de gener emmarcant-se dins la Festa Major d'Hivern. De nou, en aquesta edició, també hi hauran una cursa de 5 km, al marge de l'habitual de 10 km.

Durant la presentació, Mireia Dionisio, ha volgut destacar una activitat "que reflecteix el nostre compromís amb l'esport com a eina de cohesió social i de foment dels valors i l'esforç". Segons Dionisio "aquest compromís també comporta seguir promocionant la ciutat i situar Mollet a l'alçada de les grans ciutats en tots els àmbits possibles, com és el cas".   

De la seva banda, Rogelio Vega, ha volgut agrair "a les empreses i comerços patrocinadors i molt especialment al centenar de voluntaris i voluntàries  que de forma desinteressada ens ajuden a organitzar la cursa, fins i tot a aquells que ja no mantenen cap vincle amb el club i que aquest dia s'ofereixen per ajudar".

La cursa de 5 km serà únicament urbana, mentre que la tradicional de 10 km seguirà amb el circuit mixt que aplega el casc urbà de Mollet i l'Espai Rural de Gallecs.

A les dues curses s'espera que hi participin uns 1.000 atletes, tot i que el sostre d'inscripcions està en 1.500. L'any passat es van apuntar 800 corredors a la cursa de 10 km i uns 220 a la de 5 km.

Pel que fa els serveis, se n'oferiran de guarderia infantil, guarda-roba i massatges i dutxa a les pistes d'atletisme.

Les inscripcions per internet www.camollet.cat es tancaran el dimecres 25 a les 8:00 h o quan s'arribi als 1.500 participants.

Diumenge 14 i 21 gener hi ha entrenaments gratuïts i per a tots els nivells a les 10h a les pistes d'atletisme i amb el recorregut dels itineraris de la cursa. 

Imatge

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès