Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Comencen les tasques de reasfaltat a diversos carrers de Mollet

09/01/2018

L'Ajuntament de Mollet del Vallès ha iniciat aquest dimarts les tasques de reasfaltat i millora a diferents carrers de la ciutat. Els treballs també comportaran repintar les zones d'actuació i millorar l'accessibilitat de passos de vianants.

Un cop feta la valoració prèvia d'aquells carrers que presenten més necessitats de millora pel que fa l'asfalt, normalment els de més volum de trànsit rodat, l'Ajuntament ha posat en marxa aquest dimarts el projecte de reasfaltat a diferents carrers de la ciutat.

Així mateix, aprofitant aquestes actuacions, es tornaran a pintar les zones afectades i es repaparan un seguit de plataformes i se'n crearan d'altres com  per exemple entre l'Avinguda  Llibertat i els carrers Mercat i Berenguer III, amb l'objectiu de fer més accessibles els passos de vianants.

El cost total del projecte és de 225.000 euros i està previst que duri fins a  finals de mes

Pel que fa a les afectacions al trànsit, es poden consultar al web municipal www.molletvalles.cat, o al twitter i al facebook de l'Ajuntament @ajmollet i ajuntamentmollet 


 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès