Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia como usuario mientras se navega. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración de su navegador u obtener más información de la política de cookies.
Accepto
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

L'Ajuntament informa

08/02/2018

Aquest matí, s'ha produït un esfondrament del sostre on va aparèixer ahir una esquerda a un local privat de l'edifici situat a l'avinguda de la Llibertat 1-3 de Mollet del Vallès, conegut popularment com El Tabaran.

Dotacions de Bombers, Mossos d'Esquadra i Policia Municipal han acudit al lloc dels fets i, juntament amb els serveis tècnics municipals estan analitzant quines són les afectacions a l'edifici. En funció de les conclusions que dictaminin, es decidirà si es pot accedir a la resta de locals que hi ha a l'edifici de El Tabaran.

Recordem que ahir, arran de les informacions que va rebre el consistori sobre l'aparició d'una esquerda, ja es van prendre les mesures necessàries per garantir la seguretat i es va prohibir realitzar activitats en el local afectat, fet que ha evitat danys personals.
 


Plaza Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallès