Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L'Aparador trasllada tres obres de la col·lecció Abelló fora del Museu

28/11/2017

Aquesta setmana finalitza la intervenció "Traspàs" a l'Aparador del Museu Abelló. Tres obres de la col·lecció s'han exposat fora del Museu, en espais inèdits, amb l'objectiu de generar dinàmiques inesperades.

L'artista Jordi Ferreiro ha desmuntat la seva intervenció Traspàs de l'Aparador del Museu Abelló. Aquest projecte ha consistit a treure del Museu tres obres i exposar-les en espais inèdits (una escola, el bar d'una entitat i la casa d'un escriptor) amb l'objectiu de generar dinàmiques inesperades.

Tot i que l'Aparador doni pas en els propers dies a la següent intervenció del cicle D'equivocar-se així, d'enamorar-se així, d'exposar-se així, a cura d'Experimentem amb l'ART, el projecte Traspàs, continuarà durant tot el mes de desembre (ja que les obres encara continuen exposades fora del Museu) i se'n presentaran les conclusions al gener, amb la presentació d'una publicació.

Relació de les obres de la col·lecció Abelló que han estat cedides i els espais que han participat en el projecte:
 
- Estudi de l'escriptor molletà Alberto Saez - obra: "Enric Granados. Cartell del Dr. Andreu"
- Aula de 6è de l'Escola Joan Salvat-Papasseit - una litografia de l'obra: "Músic al tren", de Joan Abelló
- Bar del Centro Cultural Andaluz - una litografia de l'obra: "XVè aniversari (mural per a l'Escola Joan Abelló)"
 
Amb aquesta intervenció, la intenció de Ferreiro és generar activacions, apropaments i relectures de les obres per part dels ciutadans de Mollet, en contextos molt diferents i allunyats de l'espai on habitualment es consumeix art. Tot i que el resultat i les conclusions es recolliran en una publicació, fins ara l'artista ha documentat i fotografiat el trasllat i entrega de les obres, ha participat en una trobada amb els alumnes de 6è de l'Escola Joan Salvat-Papasseit. L'opció de Ferreiro és intervenir el mínim possible en la recepció i les reaccions que l'obra provoca.
 
Traspàs, de Jordi Ferreiro és la segona intervenció (Línia de Fuga 2) del cicle a cura d'Experimentem amb l'ART, D'enamorar-se així, d'equivocar-se així, d'exposar-se així.
 
Més info i fotos del procés:
 
 
Imatge Imatge Imatge

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2017 - Ajuntament de Mollet del Vallès