Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Els Amics de l'Art tornen a mostrar el seu vessant més solidari

20/12/2017

Un any més, l'Associació de gent gran d'Amics de l'Art, ha fet entrega dels diners recaptats en el seu darrer espectacle de teatre a la Taula de Coordinació d'Entitats per la Inclusió Social de Mollet.

L'import de les aportacions per l'entrada de l'espectacle del grup de teatre de l'Associació de gent gran d'Amics de l'Art que van fer el passat 18 d'octubre al Mercat Vell aniran adreçats íntegrament als Bancs d'Aliments que formen part de la Taula.

Per la regidora de Serveis Socials i Gent Gran, Ana María Díaz, "aquest petit gran gest és un exemple més d'una ciutat solidària, compromesa amb aquelles persones que ho passen malament, i aquest cas concret, té encara més rellevància pel fet que sigui la gent gran, com els Amics de l'Art, que també tenen mancances, la que dediqui el seu temps i el seu esforç en pensar en els altres" Díaz també ha volgut agrair a "l'ampli teixit de voluntaris que conformen la Taula d'entitats, ja que sense ells no podríem arribar al major nombre possible de persones".

Des de l?Associació, el seu president, Jaume Salmeron, ha donat "les gràcies a l'Ajuntament i més concretament a aquesta regidoria per les facilitats i el suport que ens doneu per poder tirar endavant aquesta iniciativa solidària".

Des de Càrites, Teresa Securum, ha parlar "d'una aportació que ens servirà per seguir atenent necessitats, ja que encara que sembli que la crisi ha minvat, ens segueix arribant gent nova per demanar ajut".

De la seva banda, el responsable de Creu Roja Mollet, Eduard Vides, ha anunciat que "aquest ajut ens permetrà seguir desenvolupant els diferents programes socials que estem duent a terme a Mollet".

Els 480 euros recaptats aniran adreçats íntegrament als Bancs d'Aliments que formen part de la Taula.
 

Imatge

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès