Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Els arbres de Nadal també es reciclen

04/01/2018

Del 6 al 14 de gener, el Servei de Parcs i Jardins de l'Ajuntament de Mollet del Vallès recollirà els arbres de Nadal que els ciutadans han tingut a casa seva durant aquestes festes i que no vulguin conservar.

Els punts de recollida estaran instal·lats en els següents emplaçaments:


- Plaça Major (al costat de l'entrada del Mercat Municipal)
- Parc de Can Borrell
- Parc de la Plana Lledó (accés c. Ferrocarril amb av. del Parc)
- Plaça d'Andalusia
 
El Servei de Parcs i Jardins recollirà els arbres naturals i plantes nadalenques que es dipositin en aquests espais per a la seva replantació o per al seu reciclatge, reincorporant-los al cicle de la natura. Les plantes s'han de deixar sense ornaments per facilitar la seva manipulació i tractament.
 
Els arbres que es recullin es dipositaran durant un període superior a un mes al viver municipal per comprovar-ne la bona aclimatació. Els que sobrevisquin en bones condicions es plantaran en espais verds de Mollet mentre que els que no ho facin es trituraran per convertir-los en compost que servirà d'adob orgànic per als parcs i jardins municipals.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès