Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Les botigues de Pa Artesà de Mollet, amb el Voluntariat per la llengua

14/12/2017

Amb les tres botigues de pa artesà que s'han adherit al Voluntariat per la llengua, ja són més de 100 els comerços de Mollet que formen part d'aquest programa.

A l'igual que la resta, aquest tres comerços es comprometen a facilitar,  sempre que sigui possible, que els clients que estan aprenent català  podran practicar la llengua, encara que tinguin dificultats per fer-ho. 

Per tal que els  participants en el Voluntariat per la llengua reconeguin a quins comerços  poden entrar i  practicar la llengua catalana,  els establiments col·laboradors  tenen un adhesiu a l'entrada que els identifica.

Com a novetat, tots els establiments adherits, a part de l'adhesiu i tríptics d'informació, reben un diploma nominal que diu: 'Establiment adherit al programa Voluntariat per la llengua'.
 

Imatge

Enllaç relacionat

Voluntariat per la llengua


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès