Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Comença la campanya de recollida de fulles

01/12/2017

L'Ajuntament de Mollet del Vallès ja ha iniciat la campanya de recollida de fulles que s'allargarà fins l'abril de l'any vinent. Aquestes actuacions coincideixen amb la campanya anual de poda de l'arbrat viari que també ha començar aquest novembre.

El servei es realitza els dilluns i els dijous al llarg de 60 jornades l'any amb l'objectiu d'evitar relliscades si les fulles están mullades i que els imburnals s'embussin en cas de pluges.

Cada setmana els serveis tècnics municipals avaluen quina és la zona de la ciutat on és més necessari aquest servei especial de fulles intentant que es faci de forma rotativa per tots els barris.

Aquest servei consta d'una màquina escombradora que recull les fulles amb el seu corresponent conductor i de 3 operaris, 1 amb escombra i 2 amb bufadors elèctrics que agilitzen la recopilació de les fulles i en faciliten la recollida per part de la màquina escombradora.

Un any més, també es posarà especial incidència en recollir la fulla el més neta possible per tal de poder gestionar-la com a residu orgànic.  

La campanya s'allargarà fins al mes d'abril de l'any vinent, coincidint amb el període de l'any on l'afectació per la caiguda de fulles és més elevada. 
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès