Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia como usuario mientras se navega. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración de su navegador u obtener más información de la política de cookies.
Accepto
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

Comencen les obres de la pista esportiva del Sant Jordi

02/01/2018

Ja s'ha posat en marxa la primera fase de les obres de remodelació de la pista esportiva del Sant Jordi de Mollet del Vallès per convertir-la en un espai polivalent que sigui útil per a tota la ciutat.

En aquesta primera fase es remodela el paviment, es renova el clavegueram, els serveis d'aigua i llum, i s'instal·laran porteries de futbol i cistelles de bàsquet noves. Aquesta fase és a càrrec del pressupost municipal de l'any passat, amb un cost de més de 221.000 euros i amb una durada d'execució d'uns tres mesos.

En la segona fase de les obres de la pista esportiva del Sant Jordi de Mollet s'instal·laran els vestidors nous; en la tercera es modificaran els accessos i la tanca perimetral, i en la quarta i darrera fase es col·locarà una coberta i grades noves.


 

Imatge

Plaza Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallès