Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia como usuario mientras se navega. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración de su navegador u obtener más información de la política de cookies.
Accepto
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

La ciutadania pren la paraula

02/01/2018

L'Ajuntament de Mollet del Vallès ha obert un nou procés participatiu, en aquest cas, adreçat a conèixer la valoració que fan els molletans i les molletanes dels serveis municipals. Les respostes serviran per orientar l'actual treball municipal i els pressupostos de l'any vinent.

Amb aquesta nova iniciativa en forma de consulta anual, a la que es pot accedir a través de la plataforma Step del web municipal http://cat.step.green/mollet, l'Ajuntament es reafirma en l'aplicació de polítiques adreçades a la participació ciutadana i la proximitat amb l'objectiu de millorar la seva gestió recollit les aportacions de la ciutadania.

Els resultats, que es comunicaran un cop finalitzat el procés, el 12 de febrer, serviran per orientar l'actual treball municipal i els pressupostos de l'any vinent.  

Aquest procés de votació obert al conjunt de molletans i molletanes majors de 16 anys ha estat valorat pel Consell de Ciutat com un pas més cap a la transparència i la participació. 
 


Plaza Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallès