Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Per Nadal, el comerç de Mollet, a 2.0!

19/12/2017

Durant aquestes festes de Nadal, el Mercat Municipal i els comerços de la ciutat de Mollet estan duent a terme un seguit d'activitats per tal d'apropar el teixit comercial a la ciutadania i fer-la copartícep de diferents iniciatives a través de les xarxes socials. Així, aprofitant aquestes dates, Mollet Comerç ha donat a conèixer el seus Facebook i Instagram amb el propòsit que siguin un punt de trobada entre comerciants, professionals, ciutadans i usuaris de Mollet on compartir consells i informació sobre qualsevol tipus d'activitat.

Amb aquest objectiu, Mollet Comerç ha presentat el concurs Què és per a tu el Nadal? en el que a través de comentaris al Facebook o de selfies nadalencs a Instagram es pot optar a una gran quantitat de premis que ofereixen diferents comerços de la ciutat.

Al marge d'aquestes iniciatives digitals, Mollet Comerç, un Nadal més, també ha incrementat les seves activitats adreçades especialment a la mainada.

Activitats i Iniciatives

  • Els més petits ja poden passar a recollir els seus fanalets als comerços de la ciutat
  • A la Plaça de Can Borrell, el divendres dia 22, a les 18 h, el compte del Tió, el dissabte 23, a les 12 h, fer cagar el Tió i els 22, 23 i 24, Mercat del Regal.
  • Al carrer Gallecs, el diumenge 24, de 9.30 h  a 14 h, dia de la manicura solidària a càrrec del Centre de formació de bellesa Alma Nails
  •  Al Mercat Municipal, el dissabte dia 23, a les 12 h, ballada nadalenca amb l'escola de ball Dandi i, de 17 h a 20 h, fes Cagar el Tió dins el Mercat

   Xarxes Socials: 

  • Enllaç a Facebook:

              https://www.facebook.com/MolletComerc/

  • Enllaç Instagram:

              https://www.instagram.com/molletcomerc/
            @molletcomerç
 

Imatge

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès