Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Per un pressupost municipal de consens

28/11/2017

L'equip de govern de la ciutat posposa l'aprovació del pressupost municipal per a principis de l'any 2018 a petició d'alguns grups municipals que han demanat més temps per poder analitzar-lo.

El govern municipal ha acceptat la petició de posposar a principis d'any l'aprovació del pressupost municipal de 2018 amb l'objectiu d'arribar al màxim consens possible entre els grups municipals per al desenvolupament dels programes previstos per 2018 en benefici dels ciutadans i ciutadanes de Mollet.
 

La proposta de pressupost per a l'any 2018 elaborada pel govern municipal, ja incorpora propostes aportades pels diferents grups municipals però es continuarà treballant per concretar-les i, si fos el cas, poder incorporar-ne d'altres.

 D'altra banda, el govern de la ciutat valora molt positivament l'acord al que ja s'ha arribat a la mesa de negociació amb els sindicats respecte a la proposta corresponent a la plantilla de personal de l'Ajuntament.

 Les línies bàsiques de la proposta de pressupost per a l'any 2018 són:

 
- Combatre les situacions de vulnerabilitat social
- Reforçar el manteniment de l'espai públic
- Invertir en millores a la ciutat i els seus equipaments
- Impulsar la generació d'ocupació
- Potenciar els serveis públics de qualitat
- Promoure la participació ciutadana
- Avançar en la sostenibilitat mediambiental i la qualitat de vida
- Promoure el dinamisme cívic a través de la cultura, l'esport, el lleure...
- Participar en nous projectes d'àmbit europeu


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès