Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

La ciutadania pren la paraula

02/01/2018

L'Ajuntament de Mollet del Vallès ha obert un nou procés participatiu, en aquest cas, adreçat a conèixer la valoració que fan els molletans i les molletanes dels serveis municipals. Les respostes serviran per orientar l'actual treball municipal i els pressupostos de l'any vinent.

Amb aquesta nova iniciativa en forma de consulta anual, a la que es pot accedir a través de la plataforma Step del web municipal http://cat.step.green/mollet, l'Ajuntament es reafirma en l'aplicació de polítiques adreçades a la participació ciutadana i la proximitat amb l'objectiu de millorar la seva gestió recollit les aportacions de la ciutadania.

Els resultats, que es comunicaran un cop finalitzat el procés, el 12 de febrer, serviran per orientar l'actual treball municipal i els pressupostos de l'any vinent.  

Aquest procés de votació obert al conjunt de molletans i molletanes majors de 16 anys ha estat valorat pel Consell de Ciutat com un pas més cap a la transparència i la participació. 
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès