Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Finalitzen les obres del carrer Cervantes

19/07/2012

Aquest divendres s’obrirà el trànsit a vehicles al carrer Cervantes, una via en la qual ja han finalitzat les obres de reurbanització i que culmina la primera fase prevista en la Llei de barris.

Inici de la reurbanització del carrer
Inici de la reurbanització del carrer

A partir d’aquest divendres els vehicles ja podran transitar pel carrer de Miguel de Cervantes, una via del barri de la Plana Lledó on s’han portat a terme unes obres de reurbanització que han comportat millores pel barri: s’ha doblat l’espai de les voreres, s’han soterrat les línies aèries, s’ha instal·lat enllumenat nou i s’ha renovat la xarxa de clavegueram.

Amb aquestes obres es completa la primera part de la darrera fase prevista en la Llei de barris, fase que, per voluntat del govern municipal es va decidir tirar endavant malgrat l’anunci de la Generalitat que no pagarà la part que li correspon. Cal destacar que en aquestes obres s’ha contractat persones a través dels Plans d’Ocupació promoguts per l’Ajuntament.

Durant la darrera visita que va fer l’alcalde, Josep Monràs, a les obres del carrer Cervantes, va destacar que “mai s’havia fet una inversió tan important al barri de la Plana Lledó com la que hem portat a terme amb aquestes obres”.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2017 - Ajuntament de Mollet del Vallès