Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
La ciutat

Cercador

Menú

Oferta formativa d'EMFO per al 2013

29/11/2012

EMFO prepara dos nous blocs de formació per al 2013; un adreçat a emprenedors que volen crear una empresa i un altre a persones en situació d’atur.

Formació per a emprenedors
La primera formació s’emmarca dins del projecte Aprendre, Emprendre i Créixer i aquest és el segon any consecutiu que EMFO l’organitza i lidera, juntament amb les poblacions de Sabadell, Terrassa, Granollers i Barberà.

Es tracta d’un projecte que té l’objectiu de donar formació als emprenedors. Cada municipi oferirà tallers sobre un àmbit concret de la creació d’una empresa i, en conjunt, són una oferta que completa un itinerari perfecte per a qualsevol persona que es plantegi obrir un negoci. En el cas concret de Mollet, l’oferta formativa girarà entorn al màrqueting, la comunicació, l’estratègia empresarial i s’oferiran sessions de coaching als emprenedors que hi participin.

Es pretén que la formació s’iniciï al mes de gener i en breu s’anunciarà tota la llista de cursos que oferiran els cinc municipis. De moment, les persones interessades ja es poden posar en contacte amb EMFO (info@emfo.cat).

Formació per a persones a l’atur
Per altra banda, hi ha la Formació Ocupacional, adreçada a persones en situació d’atur per tal de millorar la seva qualificació professional i poder accedir a un lloc de treball.

EMFO ja ha posat a disposició dels ciutadans la llista provisional dels cursos que oferirà l’entitat per a aquest curs 2012-2013 (http://www.emfo.com/format/formacio-atur). Els usuaris compten amb 15 cursos de diferents temàtiques com per exemple comerç, forestal, magatzem i sociosanitari.

A través del web les persones interessades ja poden realitzar la preinscripció al cursos. Quan es conegui l’oferta definitiva s’informarà a tots els ciutadans i ciutadanes que han fet la sol•licitud per a cursar la Formació Ocupacional amb EMFO.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2017 - Ajuntament de Mollet del Vallès