Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
La ciutat

Cercador

Menú

Obre un nou establiment comercial que permet la creació de 14 llocs de treball a Mollet

21/06/2017

L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i el regidor d'Ocupació, Raúl Broto, han visitat el nou supermercat de la cadena de distribució alimentària Aldi que avui s'ha inaugurat a la zona de La Farinera. Amb l'obertura d'aquest nou establiment, s'han creat 14 nous llocs de treball, tots per a ciutadans i ciutadanes de Mollet. Tot el procés de contractació de personal s'ha fet a través dels serveis municipals d'ocupació de l'Ajuntament.

L'Ajuntament de Mollet ha treballat conjuntament amb l'empresa Aldi a través de l'Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l'Ocupació (EMFO) per realitzar el procés de selecció per contractar personal per aquest nou establiment.

En total, s'han contractat 14 persones de Mollet del Vallès. 11 per atenció al públic i 3 com a reposadors.  

Justament, un dels aspectes que l'alcalde Josep Monràs ha volgut destacar de l'obertura d'aquest nou establiment, és el fet de poder seguir generant ocupació, ja que  "14 molletans i molletanes que la setmana passada estaven a l'atur, avui tenen una feina estable, i reactivar l'activitat econòmica des del punt de vista de qualsevol sector, i que aquesta generi ocupació amb la màxima estabilitat possible, segueix i seguirà sent una aposta clara d'aquest Ajuntament".

Monràs també ha volgut posar l'èmfasi en el fet que "empreses com aquesta s'implantin i apostin per Mollet és una mostra de l'activitat que genera la nostra ciutat i, alhora, ajuda a desenvolupar aquesta zona comercial i de serveis com és La Farinera".

Un altre del serveis que ofereix aquest nou establiment són dos punts de recàrrega per a vehicle elèctric, amb la qual cosa Mollet ja disposa de 4 punts d'aquestes característiques. 

 

Imatge

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2017 - Ajuntament de Mollet del Vallès