Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat

Cercador

Menú

Mollet torna a recaptar aliments

30/11/2017

La ciutat s'ha tornat a adherir al Gran Recapte d'Aliments impulsat pels 4 Bancs d'Aliments de Catalunya. La novena edició de la campanya es farà els dies 1 i 2 de desembre. Aquest any hi participaran 16 supermercats, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Mollet i Cáritas.

Un any més, Mollet del Vallès se suma a la Campanya del Gran Recapte d'Aliments per donar resposta a la precarietat alimentària en el nostre entorn. Un 20 per cent de la població de Catalunya viu en situació de pobresa.

Al recapte de Mollet hi participaran 16 supermercats de les cadenes Bon Preu, Condis, Lidl, Mercadona, Dia, Tantinyà, Sorli-Discau, Caprabo, Bon Àrea, Aldi i Consum, amb el suport de voluntaris i voluntàries i la col·laboració de l'Ajuntament.

A la campanya de l'any 2016, a Mollet es van recaptar 28.400 quilos d'aliments i van participar-hi 240 voluntaris i voluntàries. Els aliments més adients per col·laborar-hi són els nutritius de llarga durada com oli, llet i conserves de peix i de verdures. 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès