Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat

Cercador

Menú

El Síndic de Mollet promou els drets humans entre la ciutadania

13/12/2017

El Síndic Personer, Lluís Martínez Camps, i l'Ajuntament de Mollet van organitzar ahir una jornada sobre Els drets humans a la Ciutat al Centre Cultural La Marineta. A l'acte hi van participar el president de l'Institut de Drets Humans de Catalunya, David Bondia i l'alcalde de Mollet, Josep Monràs.

A la jornada, el Síndic Personer de Mollet, Lluís Martínez Camps, va afirmar que els drets humans són el que "permeten a les persones viure amb dignitat" però en el cas de les ciutats s'han de concretar. "Quan es parla d'aplicacions concretes dels drets humans, el què es pretén és passar de la generalitat a la particularitat i allò que les persones saben, coneixen i entenen perquè viuen a la ciutat".

Un dels drets més importants, va assegurar Martínez Camps, "és el dret a l'habitatge, però també al treball, a la salut, a l'ensenyament. Són realitats de drets que es donen fonamentalment a les ciutats".

Per la seva banda, el president de l'Institut de Drets Humans de Catalunya, David Bondia va destacar que "ens hem de començar a mentalitzar que els drets humans són una forma de viure i no només és el què passa a fora sinó el que passa a casa". Bondia va recalcar que "és molt important fer pedagogia dels drets humans; tothom en parla però hi ha un gran desconeixement sobre com exercir-los".
 

Imatge

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès