Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat

Cercador

Menú

El Centre d'Estudis Jordi Solé Tura organitza un col·loqui sobre la situació dels refugiats a l'Europa del segle XXI

29/11/2017

El dimecres 29 de novembre, la Sala de Plens de l'Ajuntament acollirà la xerrada-col·loqui Què ha passat amb els refugiats?, a càrrec de Victòria Camps, presidenta del Comitè Català de l'Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats (ACNUR). Aquest acte està organitzat pel Centre d'Estudis per la Democràcia Jordi Solé Tura (CED) en el marc de la commemoració del Dia de la Ciutat.

Què ha passat amb els refugiats? amb aquest títol tan suggeridor la presidenta del Comitè Català de l'ACNUR, Victòria Camps, ens parlarà de la situació actual dels refugiats, les polítiques que s'estan duent a terme a Europa i a Espanya i si s'estan, o no, respectant. La xerrada-col·loqui també pretén reflexionar sobre la presència de tota aquesta qüestió als mitjans de comunicació i la vida pública.

L'alcalde de Mollet, Josep Monràs, presentarà l'acte a la Sala de Plens, i el col·loqui serà moderat per Teresa Eulàlia Calzada, professora del Departament de Sociologia de la UAB membre del CED.

Es tracta d'una xerrada-col·loqui organitzada per l'Ajuntament de Mollet a través del Centre d'Estudis per la Democràcia Jordi Solé Tura per commemorar el Dia de la Ciutat de Mollet. Des de fa uns anys, a l'entorn d'aquesta data, el CED reflexiona sobre qüestions actuals relacionades amb la política i la democràcia.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès