Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat

Cercador

Menú

El Museu Abelló presenta l'exposició Camaleó, una reflexió sobre el món globalitzat

04/12/2017

El proper dijous 14 de desembre, el Museu Abelló inaugura una nova exposició, "Camaleó", que reflexiona sobre el món globalitzat. La mostra exposa diferents propostes de la parella artística Varvara & Mar, que treballen en el camp de l'art i la tecnologia.

Camaleó és una bandera formada per llums led que pot transformar-se en qualsevol bandera del món. El llenç de leds reacciona a la presència del públic i mostra compulsivament insignes de diferents països, fins a convertir-se en una bandera que no és mai la bandera de cap país concret. Juntament amb Camaleó, la instal·lació es completa amb tres obres més, totes elles a l'entorn de la temàtica nacions-democràcia: One flag every day, Who is the next? i Democracy.

Varvara & Mar és una parella artística formada per Varvara Guljajeva (Tartu, Estònia) i Mar Canet (Mollet del Vallès). Les seves obres s'han exposat en diferents certàmens i festivals del món. L'any 2014 van ser seleccionats per Google i Barbican Centre per crear una nova obra d'art per a l'exposició Revolució Digital.  La seva obra se situa en el camp de l'art i la tecnologia i mostra interès per les noves formes d'art, innovació i fabricació digital. El molletà Mar Canet ha exposat al Museu Abelló anteriorment, l'any 2008, amb el col·lectiu Derivart.              

L'exposició es podrà visitar al Museu Abelló del 14 de desembre fins al 25 de març de 2018. La inauguració comptarà amb la presència dels autors i de la regidora de Cultura, Mercè Pérez.
 


Més informació

Dossier de l'exposició Dossier de l'exposició (660 Kb)


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès