Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia como usuario mientras se navega. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración de su navegador u obtener más información de la política de cookies.
Accepto
Actualidad

Cercador

Menú

Les botigues de Pa Artesà de Mollet, amb el Voluntariat per la llengua

14/12/2017

Amb les tres botigues de pa artesà que s'han adherit al Voluntariat per la llengua, ja són més de 100 els comerços de Mollet que formen part d'aquest programa.

A l'igual que la resta, aquest tres comerços es comprometen a facilitar,  sempre que sigui possible, que els clients que estan aprenent català  podran practicar la llengua, encara que tinguin dificultats per fer-ho. 

Per tal que els  participants en el Voluntariat per la llengua reconeguin a quins comerços  poden entrar i  practicar la llengua catalana,  els establiments col·laboradors  tenen un adhesiu a l'entrada que els identifica.

Com a novetat, tots els establiments adherits, a part de l'adhesiu i tríptics d'informació, reben un diploma nominal que diu: 'Establiment adherit al programa Voluntariat per la llengua'.
 

Imatge

Enllaç relacionat

Voluntariat per la llengua


Plaza Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallès