Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia como usuario mientras se navega. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración de su navegador u obtener más información de la política de cookies.
Accepto
Actualidad

Cercador

Menú

L'Ajuntament acompanya els emprenedors en l'accés al finançament

26/11/2014

El finançament és un dels aspectes claus en la posada en marxa d'un projecte empresarial. Els serveis municipals d'ocupació de l'Ajuntament (EMFO) treballen amb diverses entitats financeres per informar i orientar les persones emprenedores perquè trobin la línia de finançament que més s'adeqüi a la seva situació.

Una de les opcions són els microcrèdits i préstecs de petita quantia, per a  projectes amb dificultats d'accés al finançament bancari tradicional, que ofereixen finançament de fins a 25.000 euros a autònoms i microempreses. Amb l'objectiu de facilitar els tràmits, des d'EMFO s'acompanya i es dóna suport als emprenedors en l'elaboració del pla d'empresa i la documentació necessària perquè l'entitat bancària pugui analitzar la viabilitat del projecte. En aquests moments, EMFO ha signat convenis de col·laboració amb La Caixa i Ibercaja.

Un dels beneficiaris de la col·laboració entre aquestes entitats ha estat una empresa d'enginyera i telecomunicacions que s'ha ubicat a Mollet, a qui li han concedit una pòlissa de crèdit i un microcrèdit. Aquestes últimes setmanes, també s'ha concedit un microcrèdit a dues emprenedores que obren una perruqueria a Mollet.

Les persones que estiguin interessades a desenvolupar el seu projecte de negoci amb el suport i acompanyament d'experts que ofereixen assessorament en matèria de finançament, confecció del pla d'empresa, forma jurídica, poden adreçar-se a EMFO.

Formació per emprenedors
Des de fa uns mesos, l'Ajuntament, a través d?EMFO, organitza tallers pràctics perquè els emprenedors que estan treballant el pla d'empresa avancin en el seu projecte. Les pròximes sessions són: pla econòmic-financer (28 de novembre), pla de màrqueting (16 gener) i pla jurídic-fiscal (21 de gener).


 


Més informació

Web d'EMFO


Plaza Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallès