Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat

Cercador

Menú

Aquest 2017, 100 molletans s'han beneficiat dels plans d'ocupació de l'Ajuntament

29/11/2017

Al llarg d'aquest 2017, prop de 100 molletans i molletanes s'han beneficiat dels diferents programes d'ocupació que promou l'Ajuntament de Mollet del Vallès. A partir d'avui mateix, 4 joves més, contractats per l'Ajuntament a través de l'Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l'Ocupació (EMFO SL), comencen a treballar a jornada completa durant un període de sis mesos en règim de pràctiques remunerades.

Aquests joves estan inscrits al Programa de Garantia Juvenil i desenvoluparan feines a l'Ajuntament a les àrees de Relacions Institucionals, Projectes Europeus i Recursos Humans.

L'objectiu és que en aquest temps, durant el qual tindran assignat un tutor  per fer el seguiment del contracte, els  joves millorin la seva ocupabilitat i es puguin incorporar al mercat de treball de forma estable i duradora.

En aquest sentit, el regidor d'Ocupació i Joventut, Raúl Broto, ha recordat que l'Ajuntament seguirà "posant a l'abast de la ciutadania tots els seus mitjans per lluitar contra l'atur, ja sigui a través de la formació, l'emprenedoria o la contractació directa, com és el cas". Broto els ha desitjat que "aprofiteu aquesta oportunitat i que després d'aquests sis mesos, els coneixements pràctics que heu adquirit, us serveixen per trobar una feina estable"

De la seva banda, l'alcalde Josep Monràs, també ha volgut deixar clar que "aquest equip de govern seguirà fent els esforços pressupostaris que calgui per tal de formar laboralment i ajudar a buscar feina als nostres ciutadans i ciutadanes, ja sigui als majors de 50 anys, als aturats i aturades de llarga durada o als joves com vosaltres"

Per poder formalitzar els contractes, els joves han de tenir títols universitaris, o amb graus de formació professional, tenir menys de 30 anys, estar en situació d'atur i estar inscrits a l'Oficina de Treball de la Generalitat i al Programa de Garantia Juvenil.

La contractació laboral en pràctiques de joves amb formació beneficiaris del programa de Garantia Juvenil està subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya, el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu a través del Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil cofinançat per la Iniciativa de Fons Juvenil i el Fons Social.

 

Imatge

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès