Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració del seu navegador o obtenir més informació de la política de cookies.
Accepto
Actualitat

Cercador

Menú

Prop de 80 sancions amb multes de 400euros per deixar escombraries i trastos fora dels contenidors

19/12/2017

L'Ajuntament de Mollet del Vallès ha imposat un total de 78 sancions durant aquest any 2017. Durant aquest any, el consistori ha intensificat les inspeccions per evitar aquestes conductes incíviques.

En total, l'Ajuntament de Mollet del Vallès ha sancionat 78 persones, comerços i empreses amb multes de 400 euros per deixar les escombraries fora dels contenidors i trastos vells, com mobles o electrodomèstics, al carrer. Segons la normativa de residus que s'aplica per aquest tipus de conductes incíviques, les multes van des dels 250 fins els 4.000 euros.

L'Ajuntament de Mollet ha intensificat aquest tipus d'inspeccions per lluitar contra les conductes incíviques que eviten tenir un espai públic net i amable i recorda que les escombraries s'han de deixar sempre a dins dels contenidors corresponents (plàstic, paper, vidre, orgànica...).

El consistori també recorda que qui es vulgui desfer de trastos vells pot trucar al 900 720 648 o accedir al web www.molletmesnet.molletvalles.cat i els serveis municipals els hi recolliran de franc.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès