Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia como usuario mientras se navega. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración de su navegador u obtener más información de la política de cookies.
Accepto
Actualidad

Cercador

Menú

Josep Monràs: “La nostra prioritat són les persones”

22/06/2012

L’alcalde va presentar el pressupost municipal de l'any 2012 al Centre Cívic de Can Pantiquet, unes línies econòmiques d’acció municipal que tenen com a objectiu prioritari les persones. Els veïns de Can Pantiquet, la Casilla i Riera Seca van poder plantejar qüestions diverses que afecten a la ciutat i que l’alcalde va explicar en un ambient distès i de diàleg.

L'alcalde i el regidor de Participació
L'alcalde i el regidor de Participació

L’objectiu d’aquestes trobades de l’alcalde amb els veïns de la ciutat és explicar i escoltar les necessitats i problemàtiques que tinguin els ciutadans. Tal com va afirmar Josep Monràs, “una eina per explicar què pot fer el govern municipal és el pressupost municipal d’aquest any, ja que es tracta d’un pressupost que dóna prioritat a les persones, donat que ha incrementat els recursos destinats a Serveis Socials (15%) i al foment de l’ocupació i l’activitat econòmica”.

Després d’una breu explicació d’aquest pressupost municipal, es va donar pas als assistents per tal que poguessin preguntar directament a l’alcalde aquelles qüestions que més els interessaven o preocupaven. Es van abordar temes d’actualitat com el rescat financer, l’increment de la quota de les escoles bressol tot i que es manté l’aportació municipal, o la propera obertura de la residència La Vinyota. En aquest sentit, Monràs va destacar que “Mollet del Vallès és l’únic municipi de la comarca que té tots els serveis que actualment es poden oferir als discapacitats”.

Durant el torn de preguntes, alguns veïns van demanar a l’alcalde de la ciutat estudiar alguna fórmula perquè els impostos que es generin serveixin per esmorteir les retallades que s’estan produint. En aquest sentit, Josep Monràs va explicar que els impostos municipals mai s’han pujat per sobre de l’IPC i que l’augment desmesurat d’un 10% de l’IBI ha vingut donat per una decisió del govern de l’Estat. Els veïns assistents també van preguntar diverses qüestions més concretes com, per exemple, les barreres arquitectòniques del carrer del Carme, la recollida de mobles o l’incendi que es va produir la setmana passada a la Casilla. L’alcalde va poder explicar personalment als veïns la gran majoria de qüestions i d’altres més concretes es va comprometre a donar una resposta per escrit.


Plaza Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2017 - Ayuntamiento de Mollet del Vallès