Castellano | Català RSS
Actualidad

Cercador

Menú

Actualidad

23/03/2018 Medi Ambient

La Festa Verda de la ciutat se celebrarà el 8 d’abril

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha organitzat la Festa Verda per al diumenge 8 d’abril, de 10 a 14 h, al parc de Can Borrell. Les activitats seran per a tots els gustos i edats amb l’objectiu de mostrar la cara més verda i sostenible del municipi.

+ Ver más
23/03/2018 Acció Institucional

Acords del Ple municipal del 22 de març de 2018

Resolucions de la sessió plenària del 22 de març de 2018

+ Ver más
22/03/2018 Avisos

Horaris dels equipaments municipals per Setmana Santa

L’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament i els equipaments cívics i culturals de la ciutat modifiquen el seu horari en el període de vacances de Setmana Santa.


+ Ver más
22/03/2018 Promoció econòmica

Mollet disposarà de 80 pisos nous de protecció oficial

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l’empresa municipal Mollet Impulsa, ha adjudicat les dues parcel·les que tenia a la Vinyota amb la previsió de construir-hi 80 pisos de protecció oficial. En el seu moment l’Ajuntament farà públic el sistema que s’aplicarà per adjudicar aquests habitatges.

+ Ver más
22/03/2018 Medi Ambient

L’Ajuntament de Mollet s’adhereix a l’Hora del Planeta

Un any més, l’Ajuntament de Mollet del Vallès s’adherirà a la campanya de l’Hora del Planeta que se celebra aquest dissabte 24 de març. El propòsit d’aquesta iniciativa, considerada com el major moviment ambiental de la història, és conscienciar a la societat sobre la necessitat d’adoptar mesures per fer front al canvi climàtic amb una apagada elèctrica voluntària durant una hora.

+ Ver más
22/03/2018 Recursos humans

L’Ajuntament de Mollet, en el Top 10 d’administració electrònica

Aquesta tarda, l’Ajuntament de Mollet del Vallès ha rebut un reconeixement com a una de les administracions Top 10 en reconeixement a la implantació i ús dels serveis d’administració electrònica, en el marc del III Congrés de Govern Digital que s’està duent a terme aquests dies al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

+ Ver más
21/03/2018

Torna el Certamen Literari TodoRunners

El programa TodoRunners, de Ràdio Mollet, ha obert la segona edició del Certamen Literari de Relats Curts per Sant Jordi. El programa, que presenta i dirigeix el periodista de l’emissora municipal José Luis Rodríguez Beltrán, ha convocat la segona edició del concurs literari amb la temàtica del món de l’atletisme i del córrer.

+ Ver más
21/03/2018

Estudiants de Mollet i de la ciutat finlandesa de Seinäjoki units pel medi ambient

El regidor d’Educació i Projectes Europeus, Raúl Broto, ha rebut aquest dimecres un grup d’estudiants de la ciutat finlandesa de Seinäjoki que aquesta dies estan de visita a Mollet del Vallès. Una visita que s’emmarca dins l’intercanvi que aquests estudiants mantenen amb alumnes de 3r i 4t d’ESO de l’Agrupació Escolar Anselm Clavé.

+ Ver más
20/03/2018 Acció Institucional

L’Ajuntament de Mollet celebrarà Ple ordinari el 22 de març

Aquest dijous 22 de març, a les 19 h, el consistori molletà celebrarà sessió plenària ordinària.

+ Ver más
19/03/2018 Avisos

L’IBI es rebaixarà un 10 % per al 2019

Una errada en la tramitació d’aquest impost per part dels serveis tècnics municipals ha impossibilitat aplicar la reducció del 5% que es va aprovar pel ple per aquest any, que compensava l’increment derivat de l’actualització dels valors cadastrals aprovada pel govern de l’Estat a finals de 2017. El govern municipal ha pres la decisió de proposar al ple municipal una rebaixa del 10 % per a 2019 per tal que els ciutadans de Mollet no vegin incrementat aquest impost.

+ Ver más
19/03/2018

El CIM potencia la figura del Síndic i els seus valors l’any que se celebra el 15è aniversari des que Mollet va recuperar la seva figura

Els 25 regidors i regidores del dotzè Consell Municipal d’Infants (CIM), en representació dels nens i nenes de 5è i 6è de Primària de totes les escoles de la ciutat, han donat a conèixer en el Ple dels Infants, celebrat aquest diumenge, les seves propostes i conclusions dirigides a potenciar la figura del Síndic Personer, donar a conèixer la seva tasca i fer pedagogia al voltant dels drets i deures. Aquest curs, en el projecte, hi han participat 650 alumnes de 15 centres educatius.


+ Ver más
15/03/2018 Participació Ciutadana

Monràs demana complicitat a la ciutadania en la presentació del pressupost 2018

Ahir al vespre es va celebrar una nova trobada entre l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i la ciutadania per explicar el pressupost 2018, aprovat el 29 de gener. Monràs va assegurar que “Mollet té un futur fantàstic però, per fer-lo possible, necessitem la complicitat de tots”.

+ Ver más
15/03/2018

L’Escola de Música participa a la Trobada de Tarragona

L’Escola de Música de Mollet participarà aquest diumenge 18 de març a la multitudinària Trobada que es farà al Tàrraco Arena i en la que hi participaran més de 1500 músics de vent de diferents escoles d’arreu de Catalunya.

+ Ver más
14/03/2018 Comerç

L’ADHEC presenta la Setmana del Comerç de Mollet

L’Associació de Dones i Homes Emprenedors de Catalunya Segle XXI (ADHEC S. XXI), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, la Generalitat i el Banc Sabadell, han presentat la II Setmana del Comerç a Mollet que tindrà lloc del 19 al 24 de març. L’objectiu d’aquesta iniciativa es potenciar el comerç arreu de Catalunya.

+ Ver más
14/03/2018 Seguretat vial

La Policia Municipal posa en marxa la campanya de control de distraccions al volant

Durant la setmana del 12 al 18 d’aquest mes de març, la Policia Municipal de Mollet del Vallès durà a terme la campanya coordinada arreu de Catalunya de control i vigilància que enguany està centrada en les distraccions al volant.


+ Ver más
Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés