Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Actualitat

15/03/2018 Participació Ciutadana

Monràs demana complicitat a la ciutadania en la presentació del pressupost 2018

Ahir al vespre es va celebrar una nova trobada entre l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i la ciutadania per explicar el pressupost 2018, aprovat el 29 de gener. Monràs va assegurar que “Mollet té un futur fantàstic però, per fer-lo possible, necessitem la complicitat de tots”.

+ Veure més
15/03/2018

L’Escola de Música participa a la Trobada de Tarragona

L’Escola de Música de Mollet participarà aquest diumenge 18 de març a la multitudinària Trobada que es farà al Tàrraco Arena i en la que hi participaran més de 1500 músics de vent de diferents escoles d’arreu de Catalunya.

+ Veure més
14/03/2018 Comerç

L’ADHEC presenta la Setmana del Comerç de Mollet

L’Associació de Dones i Homes Emprenedors de Catalunya Segle XXI (ADHEC S. XXI), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, la Generalitat i el Banc Sabadell, han presentat la II Setmana del Comerç a Mollet que tindrà lloc del 19 al 24 de març. L’objectiu d’aquesta iniciativa es potenciar el comerç arreu de Catalunya.

+ Veure més
14/03/2018 Seguretat vial

La Policia Municipal posa en marxa la campanya de control de distraccions al volant

Durant la setmana del 12 al 18 d’aquest mes de març, la Policia Municipal de Mollet del Vallès durà a terme la campanya coordinada arreu de Catalunya de control i vigilància que enguany està centrada en les distraccions al volant.


+ Veure més
13/03/2018 Cultura

Aquesta setmana se celebra el Brain Film Fest Premi Solé Tura 2018, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollet

Del 15 al 18 de març, el CCCB acull el Brain Film Fest, un festival de cinema sobre malalties del cervell que atorga el Premi Solé Tura, en homenatge al polític molletà. El festival està organitzat per la Fundació Pasqual Maragall, Fundació Uszheimer i Minimal Films i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollet des dels seus inicis.

+ Veure més
12/03/2018 Medi Ambient

L’Ajuntament incrementa la flota de vehicles elèctrics

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha incorporat dos vehicles elèctrics nous a la flota de vehicles dels serveis municipals. Aquests tipus de vehicles són especialment adequats per treballs a parcs i jardins, ja que no emeten gasos a l’atmosfera i són molt silenciosos.

+ Veure més
12/03/2018 Acció Institucional

Parlem amb l’alcalde

Aquest dimecres 14 de març se celebrarà una nova trobada oberta amb l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, a les 19 h, al Centre Cultural La Marineta.

+ Veure més
12/03/2018

El director teatral Simon Edwards visita Mollet

Amb motiu del Dia Internacional del Teatre, aquest dissabte 17 de març i diumenge 18, el prestigiós director teatral Simon Edwards visitarà Mollet del Vallès per impartir el curs intensiu "L’actor creatiu". El curs es gratuït per totes aquelles persones majors de 15 anys i cal inscriure’s al Centre Cultural La Marineta.

+ Veure més
09/03/2018 Educació

El futur de Mollet segueix mirant cap a Europa

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i el regidor d’Educació i Projectes Europeus, Raúl Broto, han rebut un grup d’alumnes de les localitats alemanyes de Bad Saulgau i Ravensburg. La visita es fruit del programa d’intercanvi d’alumnes i professors amb l’IES Mollet. Prèviament, alumnes del centre molletà, han visitat Alemanya.

+ Veure més
08/03/2018 Igualtat Dona-Home

A Mollet, les dones també es planten i diuen prou

A les 12 del migdia, la regidora de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Mollet, Ana Díaz, i representants de les associacions de dones del municipi han llegit el manifest del Dia Internacional de les Dones davant de la Casa de la Vila. El manifest reivindica la igualtat efectiva entre homes i dones en els àmbits econòmic, social i polític.


+ Veure més
07/03/2018 Esports

El diumenge 11 de març se celebrarà la 32a Cursa Escolar Popular Anselm Clavé

La Cursa Popular Escolar Anselm Clavé Memorial Heliodoro Jiménez de Mollet del Vallès començarà a les 10 del matí al carrer Berenguer III, 146, davant del centre educatiu.

+ Veure més
07/03/2018 Cultura

L’Escola de Música participa al 25è aniversari de l’ACEM

Enguany l’ACEM (Associació Catalana d’Escoles de Música) celebra el seu 25è aniversari i l’Escola de Música de Mollet, com a centre fundador, ha volgut sumar-se a aquesta celebració igual que ja ha passat en les edicions anteriors.

+ Veure més
06/03/2018 Esports

Monràs felicita la UE Lourdes per potenciar l’esportivitat

L’alcalde de Mollet i responsable de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament, Josep Monràs, ha felicitat al president de la Unió Esportiva Lourdes, Fernando Diago, per potenciar l’esportivitat per sobre del resultat.

+ Veure més
06/03/2018 Esports

L’Agència de Salut Pública coneix de primera mà la recepta esportiva

Representants de l’Agència de Salut Pública de Catalunya han visitat Mollet del Vallès per conèixer la feina de l’anomenada recepta esportiva. El projecte, que es realitza als Centres d’Atenció Primària, persegueix incrementar el nombre de persones que fan activitat física.


+ Veure més
05/03/2018 Educació

Patis oberts que generen ocupació

Amb l’objectiu de dotar de més espais a la ciutat per a joves i infants, en un projecte coordinat per la regidora d’Ocupació i la d’Educació, s’obriran els patis de les escoles de Col·legis Nous i Joan Salvat Papasseit amb persones aturades contractades a través d’un Pla d’Ocupació.

+ Veure més
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès